ELO De schoolwebshop - StaringShop

Betaalinformatie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief transactiekosten. Meer informatie over deze kosten is te vinden op de pagina [[verzenden]].

Er kan op de volgende manieren betaald worden:

IDEAL VIA PAY.NL 
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Je maakt het verschuldigde bedrag over op de stichting derden gelden rekening van Pay.nl ten gunste van de betreffende schoolwebwinkel. Kosten zijn € 0,33 per bestelling.

BANKOVERSCHRIJVING VIA PAY.NL 
Een bankoverschrijving houdt in, dat je na het invoeren van jouw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening de stichting derden gelden rekening van Pay.nl ten gunste van de betreffende schoolwebwinkel overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit de orderbevestiging. Een bankoverschrijving is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met een aantal werkdagen extra levertijd. Kosten zijn € 0,33 per bestelling.

ACHTERAF BETALEN MET BILLINK VIA PAY.NL
Bij de meeste bestellingen kun je achteraf betalen. Je ontvangt dan eerst je artikelen en betaalt achteraf binnen veertien dagen via iDeal of een bankoverschrijving op de bankrekening de stichting derden gelden rekening van Pay.nl ten gunste van de betreffende schoolwebwinkel. Kosten zijn € 0,75 + 1% van de totale bestelwaarde per bestelling.

De reden waarom je deze kosten betaald, is omdat de deelnemende schoolwebwinkels de transactiekosten niet verrekenen in de verkoopprijs.